Wesley Pittens vijfde in het Duits Kampioenschap Enduro in Tucheim

Yamaha-rijder Wesley Pittens is in het Duits Kampioenschap Enduro in Tucheim op een vijfde plaats geëindigd in de E1 klasse. Pittens miste nog wat ritme waardoor hij de strijd om een top drie plaats gedurende de wedstrijd los moest laten en genoegen moest nemen met een vijfde plaats.

Het was de eerste wedstrijd die Wesley dit jaar reed. Tevens is de E1 een nieuwe klasse, wat voor Wesley zeker een nieuwe uitdaging is. ‘’Het was een pittige wedstrijd omdat ik achteraan moest starten. Dit koste mij serieus wat tijd in de proeven omdat er veel stof hing,’’ vertelt Wesley.

Wesley heeft heerlijk gereden en weer wat ritme opgedaan. In het begin was het even spannend tussen de tweede en vijfde plaats. ‘’Helaas miste ik toch nog wat ritme waardoor ik te gespannen reed.’’

Wesley sloot de wedstrijd af op een vijfde plaats en is heel tevreden over het lopen en de handling van de Yamaha WR250F. In het weekend van 31 oktober/1 november zal Wesley ook deelnemen aan de laatste wedstrijd van het Duits Kampioenschap Enduro.

Uitslag Duits Kampioenschap Enduro E1:
1 Robert Riedel
2 Yanik Spachmuller
3 Tristan Hanak
4 Nico Rambouw
5 Wesley Pittens

Recent Posts