Voorlopig geen operatie voor Wesley Pittens

Wesley Pittens van Yamaha Netherlands Pittens Racing zal voorlopig niet geopereerd worden aan zijn gebroken scheen en kuitbeen.

Vorige week raakte Pittens tijdens een cursusdag in Heerde geblesseerd aan zijn been waardoor hij niet kan starten in de Dakar Rally.

Vanochtend bracht Pittens opnieuw een bezoek aan het ziekenhuis. Hier werd besloten om voorlopig nog niet te opereren. ‘’Het staat allemaal erg mooi. Op 7 januari moet ik terug naar de dokter en wanneer het dan nog steeds niet is verschoven dan hoef ik niet geopereerd te worden. De komende zes weken mag ik dan ook absoluut niet steunen op mijn been,’’ vertelt Wesley!

Pittens is blij met dit nieuws en hoopt op het beste voor de komende periode! Eind februari staat de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro op het programma in Enter en hier hoopt Pittens weer terug van de partij te kunnen zijn.

Recent Posts