Drama voor Wesley Pittens, geen Dakar

Wesley Pittens van Yamaha Netherlands Pittens Racing zal begin januari niet van start gaan in de Dakar Rally. Pittens lag op schema met zijn voorbereiding en keek enorm uit naar de tweede keer dat hij in de Dakar Rally zou starten.

Tijdens een lesdag ging het echter mis met de rijder uit Vorstenbosch. Op lage snelheid reed hij met zijn been tegen een paaltje en brak hierbij zijn scheen en kuitbeen.

“Wat is dit een zware klap voor me. De voorbereiding is perfect verlopen en ik was aan het aftellen tot het moment dat de Rally van start gaat. Het ging helemaal niet hard maar op lage snelheid heb ik met mijn been een paaltje geraakt. Het is me niet gegund om mijn dakardroom te verwezenlijken en daar baal ik vreselijk van,” vertelt een te teneergeslagen Wesley Pittens.

Momenteel wordt door de artsen bekeken of er wel of geen operatie aan te pas moet komen.

Recent Posts