Wesley Pittens laat goede indruk achter in ONK Enduro in Walcourt

Wesley Pittens van Yamaha Netherlands Pittens Racing heeft in het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in het Belgische Walcourt een goede indruk achtergelaten.

Lang was hij in de running voor een podiumplaats en uiteindelijk werd hij vierde in de E2 klasse.

Voor Wesley was deze wedstrijd weer zijn eerste ONK enduro na zijn ongeval in april. Helaas door een fout van de organisatie moest de rijder uit Vorstenbosch achteraan starten waar hij gedurende de dag veel hinder van ondervond in de proeven.

‘’Desalniettemin ben ik tevreden over mijn tijden. Ik stond er lang heel kort bij en opdat moment kon er nog van alles gebeuren. Ik ben uiteindelijk vierde geworden in de E2 klasse. Ik had dit niet verwacht aangezien ik vorige week tijdens een training nog een rib heb gebroken. Ik kwam een kleine zeven seconden tekort voor een podiumplaats maar wat ben ik tevreden dat ik op compleet vreemde ondergrond dit na zo lang geen enduro’s gereden te hebben, heb kunnen doen,’’ vertelt Wesley.

De volgende wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro wordt verreden op zaterdag 5 oktober in Hellendoorn.

Recent Posts