Wesley Pittens mist nipt het podium in ONk enduro in Holten

Yamaha-rijder Wesley Pittens heeft in de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Holten net naast het podium gegrepen.

Er is dit jaar veel concurrentie in de E2 klasse waardoor het erg spannend was. Het gevecht duurde tot in de slotfase waarbij vier rijders streden voor de overwinning.

‘’Ik maakte in de laatste twee proeven een paar slordigheidsfoutjes waardoor ik mijn kansen verspeelde en vierde ben geworden. Jammer maar ik ben zelf zeer tevreden over mijn eerste wedstrijd aangezien ik niet zoveel trainingsuren heb gehad. Ik heb deze wedstrijd op 70 procent gereden maar bij de volgende wedstrijd wil ik er weer staan,’’ vertelt Wesley.

De volgende wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro wordt op 2 juni verreden in het Belgische St. Hubert.

Uitslag ONK Enduro E2 Holten:
1 Lucas Dolfing
2 Hans Vogels
3 Ceriel Klein Kromhof
4 Wesley Pittens
5 Kornel Nemeth

Recent Posts