Wesley Pittens in de top dertig in derde etappe Dakar Rally

Wesley Pittens van Team Yamaha Nederland Pittens Racing is in de derde etappe van San Juan de Marcona naar Areguipa in de top dertig geëindigd. De etappe had een verbindingsroute over 467 kilometer met een special stage van 331 kilometer.

‘’Het ging goed vandaag. Het navigeren ging lekker en ik heb slim gereden,’’ vertelt een tevreden Wesley Pittens. De rijder uit Vorstenbosch sloot de etappe af als zesentwintigste en is hiermee in het klassement opgeklommen naar een zesendertigste plaats!

De etappe van donderdag loopt van Arequipa naar Moquegua en heeft een verbindingsroute 106 kilometer en een special stage over 405 kilometer.

Klassement na drie etappes:

1 Pablo Quintanilla 8.34 uur

2 Kevin Benavides 8.45 uur

3 Sam Sunderland 8.46 uur

4 Adrien van Beveren 8.47 uur

5 Xavier de Soultrait 8.51 uur

36 Wesley Pittens 11.01 uur

Recent Posts