Wesley Pittens wint E2 klasse bij het ONK Enduro in Hellendoorn

Wesley Pittens van Yamaha team Pittens Racing heeft zaterdag in Hellendoorn het Open Nederlands Kampioenschap E2 gewonnen.

De omstandigheden  waren warm en stoffig maar hier voelde de rijder uit Vorstenbosch zich goed in thuis en wist het maximale aantal punten te scoren in de strijd om de Open Nederlandse titel.

Pittens bleef in deze klasse Daan Bruijsten en Hans Vogels voor en vergrootte hiermee zijn voorsprong in de tussenstand. Met nog vier wedstrijden te gaan staat de Yamaha-rijder 23 punten voor op Hans Vogels.

Aankomende zaterdag wordt de volgende wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro verreden in Harfsen. Hier zal Wesley opnieuw voor de winst gaan en proberen zoveel mogelijk punten te scoren voor het kampioenschap!

Recent Posts