Wesley Pittens goes dakar

In 2018 zal de 25-jarige Wesley Pittens uit Vorstenbosch, buiten alle wedstrijden om het Open Nederlands Kampioenschap en Wereldkampioenschap Enduro, een zwaar trainingsprogramma gaan rijden ter voorbereiding van de 2019 Dakar Rally.

Zo staat Pittens begin april al aan de start van de Merzouga Rally in Marokko. De Merzouga Rally valt onder het officiële Wereldkampioenschap Rally en is tevens een kwalificatiewedstrijd voor deelname aan de Dakar Rally. Een samenvatting van deze wedstrijd wordt uitgezonden op RTL7.

De Yamaha WR450F Rally Replica waarmee Pittens aan de Dakar Rally gaat deelnemen is gelijkwaardig aan de Yamaha WR450F Rally van Adrien Van Beveren, Xavier de Soultrait, Franco Caimi en Rodney Faggotter van het  Yamalube Yamaha Official Team.

Het ultieme doel van Wesley Pittens is om de geschiedenisboeken in te gaan als de beste Nederlander.

Recent Posts