Wesley Pittens derde in ONK Enduro in Hellendoorn

Yamaha-rijder Wesley Pittens is in de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Hellendoorn op de derde plaats geëindigd in de E2 klasse.

Door een valpartij in de eerste ronde verloor hij kostbare tijd op de twee koplopers. Wesley herpakte zich goed, zette constante proeftijden neer en sloot de dag af op een derde plaats.

De route in Hellendoorn was zeer uitdagend waarbij de club drie echte proeven had uitgezet. Wesley had zich goed voorbereid op de wedstrijd door op vrijdag alle proeven nauwkeurig te verkennen.

Hij begon positief aan de wedstrijd, het rijden voelde goed en de Yamaha liep uitstekend. Helaas kwam hij in de eerste ronde ten val waardoor hij een klein gaatje moest laten op de concurrentie. Gelukkig wist Wesley gedurende de dag een voorsprong op te bouwen op de rijders achter zich en reed zodoende comfortabel op de derde plaats.

Netjes reed hij zijn proeven en zonder al teveel inspanning eindigde Wesley op de derde plaats. “Het rijden ging goed en ik voelde me ook echt goed. Meer zat er deze keer helaas niet in en hopelijk ben ik de volgende wedstrijd nog scherper en sneller,” aldus de Yamaha rijder.

De rijders krijgen geen rust want aanstaande zaterdag wordt al de volgende wedstrijd om het ONK Enduro verreden in Zelhem.

Open Nederlands Kampioenschap Enduro E2 Hellendoorn
1 Thierry Pittens
2 Hans Vogels
3 Wesley Pittens
4 Ceriel Klein Kromhof
5 Robin Nijkamp

Recent Posts