Wesley Pittens doorstaat pittige etappe van de Serres Rally met derde plaats in zijn klasse

De derde dag van de Serres Rally was een pittige voor Yamaha-rijder Wesley Pittens. De dag bestond uit 280 kilometer proef maar omdat het regende was het zwaar.

Daarnaast was het zicht beperkt want boven in de bergen konden de rijders slechts twee meter voor ogen zien door de dichte bewolking.

‘’Ik heb lekker gereden vandaag met als resultaat een vierde plaats totaal en een derde plaats in mijn klasse. Met dit resultaat ben ik verder uitgelopen op de concurrentie omdat de rijder die achter mij staat zo’n 15 minuten later dan mij binnen kwam. Het begin is er in de rallysport en ik heb echt het gevoel dat ik er naartoe aan het groeien ben,’’ vertelt een tevreden Wesley Pittens.

Morgen staat de vierde etappe van de Serres Rally op het programma.

Daguitslag derde etappe Serres Rally klasse 3:
1 Stefan Svitko
2 Ondrej Klymciw
3 Wesley Pittens
4 Paul Spierings
5 Kreidl Ferdinand

Recent Posts