Wesley Pittens houdt het hoofd koel in de Griekse hitte

Op maandag stond de tweede etappe van de Serres Rally op het programma voor Wesley Pittens. De omstandigheden waren vanwege de enorme hitte zwaar voor de deelnemers De gehele dag schommelde de tempratuur tussen de 35 en 38 graden.

In verband met de omstandigheden probeerde Wesley zich enigszins te sparen maar dit lukte niet echt. Tijdens een sterke tweede dag maakte Wesley één navigatiefoutje waardoor hij wat tijd verloor. Daarnaast reed Pittens met zijn wiel in een touw dat gespannen was op het traject. Een lokale bewoner had dit touw uitgezet in verband met zaagactiviteiten. Gelukkig wist Wesley vrij snel los te komen en wist hij nog derde te worden in zijn klasse en vijfde overall.

Vandaag staat voor de rijder uit Vorstenbosch de derde etappe op het programma.

Daguitslag tweede etappe Serres Rally klasse 3:

1 Stefan Svitko
2 Ondrej Klymciw
3 Wesley Pittens
4 Neil Hawker
5 Kreidl Ferdinand

Recent Posts