Positieve start van Wesley Pittens in de Serres Rally

Yamaha-rijder Wesley Pittens is positief begonnen aan de Serres Rally in Griekenland. In de warme omstandigheden mocht Pittens pas laat starten, wat ervoor zorgde dat hij regelmatig in het stof kwam te rijden.

‘’Het vele stof maakte het zicht beperkt en dit was lastig. Toch lukte het me om de juiste route te vinden en een goede klassering neer te zetten,’’ vertelt Wesley.

Wesley sloot de eerste dag af op een vierde plaats in het totaalklassement en werd derde in zijn klasse. Het verschil met de twee leiders is niet groot en hierdoor kon Pittens de eerste dag naar tevredenheid afsluiten.

‘’Ik ben tevreden met mijn resultaten van vandaag. Dit is een goed begin van de rally en ik hoop dat ik in de rest van de week weer veel bij zal leren. Het verschil met de twee kopmannen is niet groot maar dit was nog maar een korte dag in vergelijking met hetgeen er komen gaat.’’

Morgen staat voor Wesley de tweede etappe van de Serres Rally op het programma. Eerder vandaag nam Rally Maniacs een leuk interview af met Wesley, die u hieronder kunt bekijken:

 

 

Daguitslag Serres Rally klasse 3:

1 Stefan Svitko
2 Ondrej Klimciw
3 Wesley Pittens
4 Kreidl Ferdinand
5 Joris van Dijck

Recent Posts