Wesley Pittens klaar voor eerste rally (Hellas Rally)

Yamaha-rijder Wesley Pittens is helemaal klaar om van 21 tot en met 28 mei in Griekenland de Hellas Rally te rijden.

De afgelopen maanden heeft Wesley samen met zijn team goed kunnen trainen op de Yamaha WR450F.

In samenwerking met het Rally Bike Center in Lochem en met monteur Peter Huijbrechts is de motor helemaal klaar gemaakt voor de rally en daarna hebben ze hem uitvoerig kunnen testen. Ook heeft Wesley veel kunnen trainen met de Roadbook ritten van Ad Ketelaars en hij voelt zich helemaal klaar voor zijn eerste rally.

Afgelopen weekend heeft men alles in gereedheid gebracht voor het transport en deze is al door Memo Tours vervoerd. Graag wil Wesley zijn dank uitspreken aan Yamaha en aan zijn sponsoren die hem deze kans hebben geboden.

Recent Posts