Hakbreuk houdt Thierry Pittens van deelname aan de kampioensrit in Holten

Laurense Husqvarna-rijder Thierry Pittens zal aankomend weekend niet van start gaan in de kampioensrit enduro in Holten. De rijder uit Vorstenbosch kwam tijdens de vorige ONK Enduro in Zelhem hard ten val en blesseerde hierbij zijn hak. Ondanks deze blessure zette hij die dag dapper door en wist toch nog de E1 klasse winnend af te sluiten.

Na de wedstrijd is Thierry gelijk naar de dokter gegaan maar omdat die vond dat hij nog te goed kon lopen, besloot hij om hem niet door te sturen om foto’s te laten maken. Omdat hij vier dagen na de valpartij nog steeds heel veel last had van zijn hak besloot hij om naar zijn eigen arts te gaan. Hier werd geconstateerd dat hij een hoek uit zijn hak heeft gebroken.

Dit is een vervelende blessure, die heel moeilijk hersteld. Ondanks dit hoopte Thierry dat hij met een speciaal ontworpen zool in zijn laars toch kon rijden in Holten. Helaas is zijn hak nog te pijnlijk waardoor hij niet zal starten. Wel zal Thierry aanwezig zijn in Holten om zijn broer, die voor de titel in de E2 klasse strijd, bij te staan.

Recent Posts