Wesley wordt tweede bij ONK Enduro in Zelhem

Wesley Pittens heeft in de zevende wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Zelhem een podiumplaats weten te behalen. Wesley legde beslag op een tweede plaats in de E2 klasse.

Op zaterdagochtend werd er vroeg richting Zelhem vertrokken voor de zevende wedstrijd van het seizoen. Het was koud maar de proeven lagen er heel mooi bij. De dag begon voor Wesley niet helemaal lekker. In de eerste proef kon hij niet lekker in zijn ritme komen maar wel wist hij hier de snelste tijd neer te zetten. In de tweede proef ging het redelijk maar in de derde proef kreeg hij een tegenslag te verwerken. In een haakse bocht naar links stond er een boompje anders dan tijdens het verkennen van de proeven. Wesley parkeerde zijn Yamaha er zachtjes tegenaan en verloor hierbij wat tijd. De rest van de dag verliep goed met o.a. de snelste tijd in proef 3. Uiteindelijk legde Wesley beslag op een tweede plaats in de E2 klasse.

In de tussenstand om het Open Nederlands Kampioenschap blijft hij aan de leiding staan maar wel is zijn voorsprong op de concurrentie geslonken naar 1 punt. Aankomende zaterdag zal Wesley op zijn Yamaha WR450F starten in de Red Bull Knock Out met het startnummer 26.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 december staat de Kampioensrit op het programma in Holten.

Recent Posts